Veelgestelde vragen

Hoe kan ik meer te weten komen over een bepaald product?

Wanneer de productbeschrijving niet voldoende informatie geeft, dan kunt u uw specifieke vragen stellen door ons een bericht te sturen via de chat functie op de site of via 038-8200362.

 

Recycling van oude matrassen?

Als onderdeel van Matras Recycling Nederland (MRN) zetten wij ons in om de kostbare materialen uit uw oude matras opnieuw te gebruiken. Vanaf 1 januari 2022 is het verplicht een zogenoemde afvalbeheersbijdrage (ABB) te betalen aan de Stichting MRN, bij aankoop van een nieuw matras. De bijdrage per matras wordt jaarlijks vastgesteld per matras. 

Door deze bijdrage draagt u dus bij aan een beter milieu. U geeft het matras af bij de milieustraat bij uw in de buurt, wij zorgen ervoor dat het matras wordt gerecycled. Dankzij de verwijderingsbijdrage weet u bij aankoop van een nieuw matras dus al dat wij zorgen voor de recycling in de toekomst!

 

Wat is melamine plaat?

Een spaanderplaat waarop een dun laagje melaminehars is aangebracht. Deze kunststofhars kan egaal van kleur zijn, mat of glanzend, maar ook met een houtmotief of andere soorten motieven. Het materiaal wordt door hitte en druk aangebracht. Dankzij de hars blijft de coating plakken op het hout. Melamineplaat wordt vaak toegepast bij meubelen.

 

Kan ik de bedden ergens bekijken?

Wij hebben geen fysieke showroom omdat PSSlapen op deze hoge kosten wil besparen om zo tegen hele goedkope prijzen te kunnen leveren. Dus in het voordeel van uw portemonnee.

Wij laten daarom zoveel mogelijke foto's zien en geven een uitgebreide omschrijving van onze artikelen. Zodat u op uw gemak dit kunt bekijken op uw computer, laptop of tablet. U hoeft de deur niet uit, staat niet in de file, geen geslenter door winkels en geen opdringerige verkopers.

Gewoon thuis kiezen en keuren en in alle rust beslissen. Onder het genot van een lekker kopje koffie erbij kunt u zo ontspannen overleggen met je partner.

Heeft u een vraag? Dan kunt u direct online met ons chatten of mailen en krijgt u een deskundig antwoord of advies van een van onze medewerkers.

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Als het beddengoed op voorraad is, dan is de levertijd: op een werkdag voor 13.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.

Bij ieder bed hebben we een inschatting vermeld van de levertijd van het bed. Deze levertijd is wel afhankelijk van uw woonplaats en onze routes.

Tijdens vakantieperiodes en feestdagen kan de levertijd iets langer zijn. Dan zijn soms onze leveranciers gesloten. Heeft u vragen over de levertijd, neem dan even contact met ons op.

Wij bezorgen uw bestelling tot op de begane grond achter de eerste deur. Dit betekend voor een appartement dat wij bezorgen op de begane grond van het complex.

 

 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Kleine producten worden via onze pakketdienst verzonden. U ontvangt een Track & Trace code voor het volgen van uw bestelling. Grote artikelen, zoals bedden, matrassen etc worden met een meubelbezorgdienst geleverd.

 

Wat zijn de verzendkosten in Nederland?

Alle bestellingen van €40,-- of meer worden gratis bij u bezorgd. Onder de €40,-- zijn de verzendkosten €4.95

 

Worden mijn klantgegevens veilig doorgegeven?

Wij gebruiken een SSL-verbinding. Daardoor worden alle gegevens die u aan ons doorgeeft versleuteld en kunnen ze door anderen niet ingezien worden.

 

Waar vind ik de algemene voorwaarden van PS Slapen?

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

 

Waar vind ik informatie over het herroepingsrecht bij PS Slapen?

Alle richtlijnen in verband met het herroepingsrecht bij PS Slapen vindt u hier.

 

Waar vind ik het privacy statement?

Wij hechten veel waarde aan de beveiliging van uw persoonlijke gegevens. Ons volledige privacy statement vindt u hier.

Bezorgen jullie ook op de Waddeneilanden?

Ja, wij bezorgen ook bij u op de Waddeneilanden, alleen de leveringsperiode kan afwijken.

Bezorgen jullie ook in België?

Ja, wij bezorgen ook bij u in België, alleen de leveringsperiode kan 1 tot dagen langer zijn. Wij bezorgen vanaf € 500 gratis in België, onder de € 500 geldt een toeslag van € 500.

Afspraak?

Op het moment dat de bestelling is geplaatst communiceren wij binnen 1-2 werkdagen de wijze van levering met u. Dit is afhankelijk van het artikel dat is besteld.