Over ons

PS Slapen is de online kinderbeddenspecialist.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment in kinderkamers, tienerkamers, matrassen, dekbedden, kussens, anti-allergie producten en beddengoed. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor hoogslapers, halfhoogslapers, kajuitbedden, goedkope meisjesbedden, tienerbedden, twijfelaarbedstapelbedden en halfhoogslapers met tent. Zie onze Voorwaarden.

Wij leveren u de producten snel en met een hoge service. Dit verwachten wij ook van onze partners. Samen zorgen wij er voor dat u met een “wauw!” gevoel de producten bij u thuis ontvangt.

In onze collectie vindt u onder andere de volgende merken: Lifetime® Kidsrooms, Cool Kids, Steens, Vipack, Parisot, Demeijere, Briljant, Evolon®.

Dekbedden en beddengoed worden bezorgd door onze pakketdienst. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Ieder bed uit voorraad leveren wij binnen enkele dagen bij u thuis.

Bij ieder bed en matras is de geschatte levertijd vermeld. Deze levertijd is wel afhankelijk van uw woonplaats en onze routes.

Vanaf een bestelling van 40 euro; bezorgen wij u gratis, in Nederland (exclusief de Waddeneilanden).

Via onze site zullen wij u op de hoogte houden van de nieuwste weetjes betreffende slapen. Voor uw vragen staan wij u te woord via onze chatfunctie en per telefoon.

Wij als team staan er om te zorgen dat u uitgerust de dag in stapt.