Over ons

PS Slapen is de online kinderbeddenspecialist.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment in kinderkamers, tienerkamers, matrassen en beddengoed. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor hoogslapers, halfhoogslapers, kajuitbedden, goedkope meisjesbedden, tienerbedden, twijfelaarbedstapelbedden en halfhoogslapers met tent. Zie onze Voorwaarden.

Wij leveren u de producten snel en met een hoge service. Dit verwachten wij ook van onze partners. Samen zorgen wij er voor dat u met een “wauw!” gevoel de producten bij u thuis ontvangt.

In onze collectie vindt u onder andere de volgende merken: Lifetime® Kidsrooms, Manis-H, Cool Kids, Diagone,  Gami, Steens, Vipack, Parisot, CBA voorheen Demeijere, Briljant, Evolon®.

Dekbedden en beddengoed worden bezorgd door onze pakketdienst. Op werkdagen voor 13.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Ieder bed uit voorraad leveren wij binnen enkele dagen bij u thuis.

Bij ieder bed en matras is de geschatte levertijd vermeld. Deze levertijd is wel afhankelijk van uw woonplaats en onze routes.

In Nederland bezorgen wij vanaf een bestelling van 40 euro gratis tot de eerste deur op de begane grond. Bij appartementen zal er bezorgd worden tot de entree van het complex.

In België bezorgen wij vanaf een bestelling van € 500 gratis, bestellingen onder de € 500 reken wij een toeslag van €40.

Via onze site zullen wij u op de hoogte houden van de nieuwste weetjes betreffende slapen. Voor uw vragen staan wij u te woord via onze chatfunctie en per telefoon.

Wij als team staan er om te zorgen dat u uitgerust de dag in stapt.