Betaalmogelijkheden

Bij PS Slapen kunt u gemakkelijk en veilig betalen in onze betrouwbare betaalomgeving. Online betalen is de meest eenvoudige en veilige manier om je aankoop af te rekenen. Door onze betrouwbare betaalomgeving garanderen wij uw een veilige en snelle afhandeling van uw betaling. Zo kunt u de aankoop in alle vertrouwen afrekenen en uw gegevens aan ons toevertrouwen.

PS Slapen biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. iDEAL is hierbij de meest gebruikte en veilige betaalmogelijkheid. Onder aan de pagina vindt u een overzicht met al onze betaalmogelijkheden. Wij rekenen geen extra kosten voor een van de betaalmogelijkheden.

Betalen met AfterPay

AfterPay voert voor https://www.psslapen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt bij https://www.psslapen.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500.00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1000.00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Afterpay website. 

Betaalmethoden:

iDEAL
Paypal
AfterPay
Mistercash
Overboeking
Creditcard (Visa/Mastercard)