Matrasbescherming

Waarom matrasbescherming? Om de levensduur van u matras te verlengen. Als u veel zweet en u wilt toch zeker weten dat je je matras daar niet onder lijdt dan is een matrasmolton een goede keuze. Wilt u uw matras beschermen tegen de gevolgen van incontinentie of bedplassen. Dan is de waterdichte molton een goede keuze. Hierin is een speciale coating verwerkt die wel lucht doorlaat, maar geen vocht.

Om het verschuiven van de matras te voorkomen raden wij een antislip matrasbeschermer aan.

Loading...
Filteren
Huidige filters
 1. Merken Briljant [x]
 2. Kleur Ecru [x]
Selectie verfijnen

1 product

per pagina
 1. Toevoegen aan verlanglijst Hoeslaken - Ecru - PSSlapen
  Hoeslaken - 1 persoons ecru 90x200
  Beperkt op voorraad
  14 dagen bedenktijd
   14,95

1 product

per pagina

Verleng de levensduur van uw matras.

Door de keuze van de juiste matrasbescherming kunt u de levensduur van uw matras verlengen. Met een goede anti-slip matrasbescherming zorgt u er voor dat uw matras niet verschuift en hierdoor wordt slijtage voorkomen. Kies er wel een die luchtdoorlatend is. anders sluit u het matras af.

Om uw matras te beschermen tegen transpiratievocht kunt u een molton gebruiken. Hiermee voorkomt u vervelende kringen in uw matras.

Met een waterdicht molton kan er voorkomen worden dat het matras nat wordt. Dit is handig bij hevige transpiratie, incontinentie of bedplassende kinderen. Tevens geschikt bij zwangerschap.

Bent u allergisch; kijk dan ook onder het menu bij beddengoed en anti-allergie. Hier staat onder andere een Anti-Allergie Matrashoes.