4 Seizoenen

Met een 4-seizoenen dekbed heeft u een dekbed voor het gehele jaar. Kiest u voor het zomergedeelte op uw bed, het herfstgedeelte of beiden aan elkaar met de handige drukknopen. Dan heeft u een heerlijk warm winterdekbed.

Het dekbed is wasbaar op 40 graden in de wasmachine en de vulling van 6D holle vezels is anti-allergisch.

1 product

per pagina
  1. Toevoegen aan verlanglijst Dekbed Synthetisch 4-Seiz. 6D Holle Vezel 140x200
    Dekbed Synthetisch 4-Seiz. 6D Holle Vezel 140x200
    Op voorraad
    Gratis bezorgd 14 dagen bedenktijd
     44,95

1 product

per pagina

Welke lengte en breedte dekbed is het meest geschikt?

De lengte van het dekbed is afhankelijk van de lengte van de persoon die er onder gaat slapen. het beste is om er voor te zorgen dat een dekbed 20 cm langer is dan de persoon. Voor een persoon van 180 tot 200 cm adviseren wij u om een matras van 220 cm lang te kopen.

De breedte van het matras is afhankelijk van de breedte van het bed. Op een eenpersoonsbed voldoet een dekbed van 140 cm breedte. Op een bed van 140 cm breed wordt meestal een dekbed van 200 cm breed gekozen. Ons advies is: koop een dekbed dat ongeveer 60 cm breder is dan het bed.

Een andere mogelijkheid waar steeds meer voor gekozen wordt is om op een tweepersoonsbed te kiezen voor twee dekbedden van 140 cm breed. Zodat beiden zelf kunnen kiezen of ze onder het zomer gedeelte van het dekbed gaan slapen of al onder het herfstgedeelte.