Kussensloop

Last van vervelende allergische reacties? Het kan zijn dat u allergisch bent voor huisstofmijt en daar komt u helaas niet met gemak van af. Het kussensloop van Evolon helpt u om de huisstofmijt problemen van uw kussen te voorkomen. Door de fijne structuur van Evolon wordt uw bed perfect beschermd tegen huisstofmijt, stofdeeltjes, schimmelsporen en pollen.


Bovendien is het kussensloop sneldrogend, absorberend, zacht, soepel en ademend. Daarnaast hebben de hoezen van Evolon geen chemische bewerkingen ondergaan en zijn ze wasbaar tot 90°C.


De Evolon producten zijn goedgekeurd door TUV ,OKO test en Ecarf.

Loading...
Filteren
Selectie verfijnen

1 product

per pagina
  1. Toevoegen aan verlanglijst Evolon kussensloop
    EvolonĀ® 60x70cm - Kussenslopen Anti-Allergisch 2 stuks
    Beperkt op voorraad
    Binnen 3 werkdagen geleverd
    Ā 24,95

1 product

per pagina

Beter slapen met een Evolon Anti-Allergie Kussensloop.

Niets is vervelender dan allergische reacties als je de nodige nachtrust wilt pakken. Daarvoor hebben we in ons assortiment een kussensloop van Evolon.

Door de fijne structuur van Evolon wordt uw bed perfect beschermd tegen huisstofmijt, stofdeeltjes, schimmelsporen en pollen. En toch is de stof ademend! Daarnaast is de stof sneldrogend, absorberend, zacht en soepel.

Het sloop heeft geen chemische behandeling ondergaan en is wasbaar tot 90 graden Celsius. De Evolon producten zijn goedgekeurd door TUV ,OKO test en Ecarf .