Anti-Allergie

Last van vervelende allergische reacties? Het kan zijn dat u allergisch bent voor huisstofmijt en daar komt u helaas niet met gemak van af. De matrashoes, de dekbedhoes en het kussensloop van Evolon® helpen u om de huisstofmijt weg te halen uit uw bed. Door de fijne structuur van Evolon® wordt uw bed perfect beschermd tegen huisstofmijt, stofdeeltjes, schimmelsporen en pollen.


Bovendien zijn de matrashoes, de dekbedhoes en het kussensloop sneldrogend, absorberend, zacht, soepel en ademend. Daarnaast zijn de hoezen geen chemische bewerkingen ondergaan en zijn ze wasbaar tot 90°C.


De Evolon® producten zijn goedgekeurd door TUV ,OKO test en Ecarf.

Loading...
Filteren
Huidige filters
  1. Matrasmaat 140 x 200 [x]
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Beter slapen met Evolon Anti-Allergie Beddengoed.

Niets is vervelender dan allergische reacties als u de nodige nachtrust wilt pakken. Daarvoor hebben we in ons assortiment matrashoezen. dekbedhoezen en een kussensloop van Evolon.

Door de fijne structuur van Evolon wordt uw bed perfect beschermd tegen huisstofmijt, stofdeeltjes, schimmelsporen en pollen. En toch is de stof ademend! Daarnaast is de stof sneldrogend, absorberend, zacht en soepel.

De hoezen hebben geen chemische behandeling ondergaan en ze zijn wasbaar tot 90 graden Celsius. De Evolon producten zijn goedgekeurd door TUV ,OKO test en Ecarf .